Contact Center

Sneller in contact met de juiste antwoorden op gestelde vragen

CCaaS Contact Center

De tijd van traditionele on-premise contactcentersystemen die moeilijk te upgraden en duur in onderhoud waren, complexe integraties vereisten en een beperkte functionaliteit hadden, is voorbij. Contact Center as a Service (CCaaS) heeft de klantenservice opnieuw uitgevonden en de verwachtingen van de consument veranderd. In elke bedrijfstak kiezen organisaties steeds vaker voor favoriete communicatiekanalen, zoals webchat, e-mail en sms.

CCaaS wordt geleverd in de cloud en biedt betrouwbare communicatiekanalen, gegevens en analyses om de klantervaring voortdurend te verbeteren en uw medewerkers meer mogelijkheden te geven. CCaaS wordt meestal aangeboden als een abonnementsmodel en biedt u de mogelijkheid om uit te breiden als uw operationele behoeften veranderen. Door alleen voor de benodigde technologie te betalen, worden uw kosten en investeringen beperkt, terwijl uw mogelijkheden worden uitgebreid om klanten beter van dienst te zijn.

Voordelen:

 • Exponentieel verbeteren van de klantbeleving
 • De kennis van agenten vergroten door integratie met CRM en Social Media
 • Uw bedrijfsvoering voortdurend verbeteren met gegevens en prognoses
 • Snel schalen en externe teams inschakelen
 • Kosten verlagen door cloud-gebaseerd platform

De kracht van de overstap naar de cloud

Nu medewerkers op afstand een integraal deel uitmaken van uw customerserviceteam, hoeft u niet langer een fysiek callcenter te onderhouden. Daarom is het nu tijd om over te stappen op een Contact Center-oplossing in de cloud (CCaaS). Omdat u met de cloud de hedendaagse omnichannel-consumenten beter van dienst kunt zijn, verbetert u de klanttevredenheid, verlaagt u de bedrijfskosten en stimuleert u de merkloyaliteit. Werk samen met KonductiT voor een eenvoudige en succesvolle overstap naar een contactcenter in de cloud.

Contactcenter oplossingen en hoe wij helpen

U bent bekend met contactcenter begrippen als IVR, ACD, CRM en meer. Maar hoe weet u wat u moet overwegen bij een gehoste contact center-oplossing? De contact center markt is druk en verwarrend met meer dan 100 leveranciers die een groot aantal oplossingen tegen verschillende prijzen aanbieden. Laat ons u helpen het proces, de aanbieders en de implementatie in goede banen te leiden.

KonductiT is er om u te helpen bij uw overstap naar de cloud en u de optimale contactcenteropties en -oplossingen te bieden tegen de best mogelijke prijs. Wij begrijpen dat contact center technologie geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom hebben wij onze werkwijze zo vormgegeven dat u de juiste oplossing voor uw situatie krijgt. We beginnen met het beoordelen van uw huidige oplossing en kijken wat wel en niet werkt. De beste methode om de juiste oplossing voor u te bepalen is het identificeren van nuttige functies, use cases, die uw ondernemingsresultaten optimaliseren. Zodra we die hebben, kunnen we de aanbieders van diensten beperken en bepalen welke het beste bij u past.

Contact Center diensten

KonductiT kan uw organisatie helpen een Contact Center te implementeren door de volgende diensten te leveren:

 • Analyse van de eisen
 • Technische planning
 • Uitrol van de oplossing
 • Goedkeuring van de oplossing
 • Architectuurontwerp
 • Projectmanagement
 • Procesadvies
 • Servicebeheer

Contact Center selectie

We beginnen met het leren kennen van u en uw organisatie. We zoeken uit hoe u nu werkt en hoe u wilt dat uw klanten contact met u leggen, welke integraties nodig zijn en het belang van rapportage. Met die informatie in gedachten stellen we een Request for Proposal (RFP) op en verspreiden  die onder de beste hosted of cloudgebaseerde contactcenter-leveranciers.

Vervolgens analyseren we de offertes van de leveranciers, maken we een samenvatting van de informatie en geven we u onze top drie aanbevelingen. De laatste drie komen vervolgens naar uw locatie voor een presentatie en productdemonstratie, zodat u uit eerste hand kunt zien hoe hun producten werken.

Daarna vertellen we u onze favoriet en waarom, zodat u met kennis van zaken een definitieve beslissing kunt nemen. Zodra u dat hebt gedaan, nemen we het contract in detail door, onderhandelen we over de laagste prijzen en houden we toezicht op de installatie en adoptie.

Maak een einde aan het risico van leveranciersselectie

In plaats van tijd te verspillen aan het doorzoeken van honderden leveranciers, doen wij tijdrovende werk voor u.

Wat onze contactcenter diensten omvatten:

 1. Beoordelen van uw zakelijke behoeften & budget
 2. Shortlist van de best passende leveranciers voor uw behoeften
 3. Leveren van een rapport van opties & kenmerken/voordelen per leverancier
 4. Onderhandelen over prijzen en voorwaarden 
 5. Ondersteuning bij implementeren
 6. Uw team opleiden om de oplossing ook in gebruik te nemen
 7. Ondersteuning en één aanspreekpunt
Microsoft Teams logo

Microsoft Teams Phone en Contactcenter

Een telefooncentrale in de cloud via Microsoft Teams Phone maakt het mogelijk om het telefoonsysteem zelf te beheren binnen Office365 zonder ingewikkelde tooling. Wij zien dat Teams Phone op dit moment de eerste keuze is bij het kiezen van een vervanging van een traditionele telefooncentrale.

Eén van de meest complexe vragen bij de overstap naar Phone System is wat te doen met het Contact Center?

De medewerkers van KonductiT zijn vanaf het allereerste begin bij Microsoft’s cloud telefonie betrokken en daarom in staat om u op een objectieve manier te adviseren met alles rond Teams Phone: implementatie, migratie, adoptie maar ook Contact Centers.
 

Waarom organisaties kiezen voor een Teams Contact Center

Uniforme samenwerking

Teams stelt je in staat om alle technologie, tools en voice-oplossingen op één plek onder te brengen.

Klaar voor moderne werknemers

Verhoog de productiviteit van je medewerkers met een echte hub voor samenwerking vanaf ieder apparaat, thuis, op kantoor of onderweg.

Toekomstvast en zorgenloos

Teams Phone is flexibel en eenvoudig in te stellen, te schalen, te gebruiken, te beheren en te beveiligen.

Verwachtingen van klanten worden veeleisender

Er heeft een belangrijke verschuiving plaatsgevonden naar omnichannel communicatie, waarbij organisaties via een groot aantal digitale kanalen contact proberen te leggen met hun klanten. Selfserviceportalen, socialemediaplatforms en bots zijn slechts enkele van de manieren waarop bedrijven proberen het contact met klanten te verbeteren om aan de moderne behoeften van haar klanten te voldoen.

Rob Dinnissen

Oprichter KonductiT

Focus op de groei van uw bedrijf

Met een klein organisatie blijft er geen tijd over voor onderzoek. U heeft belangrijkere dingen te doen, dus laat de regie aan ons over. Het team van KonductiT heeft jarenlange ervaring in de contactcenter industrie en blijft continu op de hoogte van de nieuwste oplossingen die beschikbaar zijn. Wij helpen u bij het identificeren, implementeren, beheren en ondersteunen van elk CCaaS project, zodat u en uw team meer tijd kunnen besteden aan wat u het beste kunt: uw organisatie laten groeien.