Technologie Partners

Innovatie is een team sport

Samen sterker

KonductiT helpt organisaties bij het maken van de juiste keuzes voor digitale vraagstukken. Om dat nog beter te doen werken wij samen met partners.  Door samen te werken met experts en nieuwe technieken te omarmen, helpen wij onze klanten zich nog beter te positioneren en om de juiste strategische keuzes te maken voor nu en voor de toekomst.

Een sterk innovatie-ecosysteem is voor iedereen groot belang. Om het hoge innovatietempo te stimuleren, wordt de door ons geadviseerde technologie ontwikkeld en samengesteld met hulp van onze partners en het gezamenlijke kennisnetwerk.

Onze expertise geven we graag ook terug aan onze partners, door hen te ondersteunen bij de ontwikkeling van een bestaand of nieuw product, het opstellen van een roadmap of het leveren van ondersteuning bij sales & martketing activiteiten.

Onze Technologie Partners

Het vinden van de juiste technologie voor uw organisatie kan moeilijk zijn, maar dat hoeft niet. Profiteer van onze branche-ervaring en relaties om oplossingen te vinden die aansluiten bij uw behoeften.

Partners die uw organisatie kunnen helpen

KonductiT heeft technologie partners op het gebied van telefonie, zorgtechnologie, unified communications en contact center. Daarnaast werken wij samen met diverse toonaangevende hardware- en software leveranciers en system integrators, die u kunnen ondersteunen bij de implementatie van de gekozen oplossing.

Bent u benieuwd naar welke leverancier, system integrator, technologie partner of reseller in de markt goed aansluit bij uw vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u vanuit een onafhankelijke regierol kunnen helpen in de zoektocht naar passende partijen en daarna bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard kunnen we ook het volledige realisatietraject voor u begeleiden.