Vergaderoplossingen

Creëer de ultieme hybride video vergaderervaring

Video vergaderoplossingen

Vergaderingen, online of persoonlijk, vormen voor de meeste organisaties de kern van communicatie en samenwerking. In een wereld van steeds meer geografisch verspreide teams en populariteit van hybride werken, is het belangrijk voor uw organisatie om diegenen die de vergadering niet fysiek kunnen bijwonen, effectief in de vergadering te brengen. 

Als iedereen op één tijdstip en op één locatie bijeen moet komen, levert dat vaak organisatorische problemen op. Door gebruik te maken van betrouwbare en veilige video vergaderoplossingen kunnen deelnemers zich aanmelden voor een vergadering vanaf elke locatie, wat de efficiëntie en productiviteit maximaliseert zonder afbreuk te doen aan agenda’s of werkdruk.

KonductiT ondersteunt ondernemingen bij het adviseren rond alles wat komt kijken bij een kwalitatief goede videovergadering, van product selectie, security, implementatie, onderhoud tot adoptie. Zowel vergaderruimtes maar ook privékantoren en thuiskantoren kan KonductiT helpen vorm te geven met  oplossingen die ervoor zorgen dat uw virtuele videovergaderingen probleemloos verlopen.

Voordelen online vergaderen

De voordelen van online vergaderen zijn legio:

 • Geen lange afstanden afleggen en daarmee veel tijd besparen 
 • Vergaderingen kunnen op elk moment plaatsvinden.
 • Deelnemers hebben geen excuses meer in verband met locatie en reizen; ze hoeven alleen zichzelf vrij te maken.
 • Nieuwe mogelijkheden als opname, notities en vertalen.
 • Korte vergaderingen zijn ook mogelijk
 • Draagt bij aan minder files en daarmee een beter milieu

Uitdagingen bij Videovergaderen

 • De technologie laten werken – luidsprekers, whiteboards, schermen, interoperabiliteit
 • De meest actuele apparatuur en software gebruiken
 • Netwerkgereedheid – inclusief beveiliging
 • Kennis en vaardigheden om uw vergaderruimte-technologie in te zetten en te beheren
 • Vergaderingen efficient maken met hybride werken

Wat is het beste video systeem voor uw bedrijf?

Organisaties die in real-time online vergaderen, moeten de beste videoconferentie oplossingen gebruiken als communicatie  prioriteit heeft. Hoewel veel verschillende oplossingen aan uw behoeften kunnen voldoen, is het essentieel om zaken als gebruiksgemak, veiligheid, ondersteuning, kosten en functies in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste oplossing.

KonductiT kan u ondersteunen bij het selecteren van de voor u beste oplossing dankzij onze jarenlange ervaring in  de Unified Communications industrie en onze contacten met de verschillende leveranciers.

Videoconferentiediensten zijn een geweldige manier voor externe werknemers of teams om samen te werken en verbonden te blijven, dus de juiste keuze is essentieel.

Hardware voor videoconferenties

Bij het selecteren van apparatuur voor videoconferentiesystemen is het van belang om goed te kijken naar de eisen. Bij zaken als grootte van de ruimte, de beeldkwaliteit van de camera, de beeldresolutie van het video display en functionaliteit, is het niet eenvoudig om de juiste keuze voor  video conferencing hardware te maken.

KonductiT kan uw organisatie ondersteunen om op basis van deze criteria de beste apparatuur voor uw behoeften kiezen. 

Daarnaast is het ook van belangrijk om goed te kijken naar het brede assortiment van televisie/monitorformaten die high-definition/4k-resolutie bieden en die passen bij de grootte van de vergaderruimte.

We werken met u samen bij elke stap

Design en Consultancy

Of u nu een vergaderruimte of een grote directiekamer wilt verbeteren, wij kunnen de perfecte oplossing voor uw bedrijf bepalen.

Implementatie

Onze ervaren projectmanagers en consultants helpen bij het installeren van uw nieuwe apparatuur. Van een systeem voor één ruimte tot een oplossing voor meerdere locaties.

Training

Bij alle installaties bieden wij een training zodat u er zeker van kunt zijn dat u soepel en efficiënt kunt werken met de conferentieoplossingen.

Maak een einde aan het risico van leveranciersselectie

In plaats van tijd te verspillen aan het doorzoeken van de vele videovergaderleveranciers en mogeljkheden, doen wij dit tijdrovende werk voor u.

Wat onze diensten omvatten:

 1. Beoordelen van uw zakelijke behoeften & budget
 2. Shortlist van de best passende leveranciers voor uw behoeften
 3. Leveren van een rapport van opties & kenmerken/voordelen per leverancier
 4. Onderhandelen over prijzen en voorwaarden 
 5. Ondersteuning bij implementatie
 6. Uw team opleiden om de oplossing ook in gebruik te nemen
 7. Eén aanspreekpunt

Microsoft Teams Rooms

Microsoft Teams logo
Microsoft Teams Rooms Intelliframe

Terwijl Microsoft Teams op een desktop hoogwaardige audio-, video- en samenwerkingsoplossingen biedt voor individueel gebruik, biedt Teams Rooms speciaal ontworpen oplossingen voor vergaderruimtes op kantoor om groepsvergaderingen naadloos te ondersteunen en inclusieve ervaringen te leveren voor deelnemers op afstand en in persoon.

Met Teams Rooms kunnen deelnemers in één stap deelnemen aan vergaderingen, content delen en veilig  samenwerken met externe deelnemers om vergaderingen productief en boeiend te maken voor iedereen, ongeacht waar ze zich bevinden.

Wij zien dat Teams en Teams Rooms op dit moment de eerste keuze is van organisaties bij het kiezen van een video vergarderoplossing. 

Waarom organisaties kiezen voor Teams

Uniforme samenwerking

Teams stelt je in staat om alle technologie, tools, video en voice-oplossingen op één plek onder te brengen.

Klaar voor moderne werknemers

Verhoog de productiviteit van je medewerkers met een echte hub voor samenwerking vanaf ieder apparaat, thuis, op kantoor of onderweg.

Toekomstvast en zorgenloos

Teams is flexibel en eenvoudig in te stellen, te schalen, te gebruiken, te beheren en te beveiligen.

Microsoft Teams logo

Microsoft Teams en Videovergaderen

Microsoft Teams Rooms biedt een complete vergaderervaring die HD-video, audio en het delen van content naar vergaderingen van elke omvang brengt, van kleine vergaderruimtes tot grote vergaderzalen.
Transformeer vergaderruimtes van kleine ontmoetingsruimtes tot grote vergaderzalen met een rijke, collaboratieve Teams-ervaring die in een paar eenvoudige stappen te gebruiken is.

Begin vergaderingen op tijd met één druk op de knop, projecteer vervolgens direct op het scherm in de ruimte en deel met deelnemers op afstand.

Teams Rooms adviseurs

De medewerkers van KonductiT zijn vanaf 2005 betrokken bij implementaties van Microsoft’s UC oplossingen zoals LCS, OCS, Lync, Skype for Business en nu Teams. Wij hebben de vereiste Microsoft Teams en Yealink certificaten die onze expertise en toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van Microsoft Teams Rooms bevestigen. Hiermee zijn we in staat u op een deskundige manier te adviseren over alles rond Microsoft Teams en Teams Rooms: implementatie, migratie en adoptie.

Microsoft Teams Rooms Technical Solutions professional badge

Transformeer uw ruimtes met
Microsoft Teams Rooms

Door Teams in uw conferentie- en vergaderruimtes te brengen, haalt u het meeste uit het samenwerkingsplatform van Microsoft. Met gecertificeerde Teams-apparaten heeft u real-time toegang tot het delen van content, one touch join en meer. U bent slechts één aanraking verwijderd van de ultieme vergaderervaring.  KonductiT adviseert u graag over alle mogelijkheden van Teams Rooms

Met video altijd verbonden met je collega's en klanten

De COVID-19 pandemie heeft organisaties wereldwijd gedwongen om alle zakenreizen stop te zetten. Dit heeft blijvend grote gevolgen gehad voor de manier waarop werknemers vergaderingen kunnen organiseren of bijwonen. Nooit eerder was videovergaderen met hoge kwaliteit audio en video opname, samen met de samenwerkingstools, zo belangrijk en bewezen meer dan een prima alternatief te zijn voor tradionele vergarderingen!

Bram van de Ven

Oprichter KonductiT

Focus op de groei van uw bedrijf

Met een klein organisatie blijft er geen tijd over voor onderzoek. U heeft belangrijkere dingen te doen, dus laat de regie aan ons over. Het team van KonductiT heeft jarenlange ervaring in de communicatie industrie en blijft continu op de hoogte van de nieuwste cloud video vergader oplossingen die beschikbaar zijn. Wij helpen u bij het identificeren, implementeren, beheren en ondersteunen van elk UC project, zodat u en uw team meer tijd kunnen besteden aan wat u het beste kunt: uw organisatie laten groeien...