Wij brengen beweging in uw digitale doelstellingen

Voor alle vragen over de digitale werkomgeving is
KonductiT uw betrokken en toegewijde partner.

Over KonductiT

KonductiT is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van informatietechnologie en telecommunicatie, dat organisaties begeleidt naar succesvolle digitale werkomgevingen. Met onze jarenlange expertise, ons diepgaand technologisch inzicht en onze passie voor innovatie, streven we ernaar om met de inzet van onze regiediensten, organisaties aantoonbare voordelen te bieden op het gebied van efficiëntie en succesvolle bedrijfsvoering.

Ons bedrijf is opgericht in 2021. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van technische-, digitale- en telecommunicatieprojecten voor klanten in de zakelijke markt, het onderwijs, de lokale overheid en gezondheidszorg. Hierbij maken we ook gebruik van ons uitgebreide netwerk van relaties en de nauwe samenwerkingen met bewezen, hoogwaardige leveranciers in de branche.

Bij elke opdracht nemen wij graag de regie in handen, zodat er altijd één duidelijk aanspreekpunt is voor onze klanten. Integriteit en vertrouwen zijn voor ons vanzelfsprekende waarden, zowel in onze werkwijze als in onze relaties met klanten en leveranciers.

Wij geloven dat delen essentieel is voor groei. Alleen door kennis en expertise te delen, kunnen we samen vermenigvuldigen en tot nog betere resultaten komen.

 

Wij bouwen samen

Autoriteit
Consument & Markt

KonductiT BV is een geregistreerde aanbieder van openbare elektronische communicatiediensten. Het registratienummer bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) is 182609. KonductiT voldoet aan alle verplichtingen uit de Telecomwet aangaande het aanbieden van haar diensten.

ma in rc
82-jarige Mario Andretti rijdt moderne F1-wagen

Verlangen is de sleutel tot motivatie, maar het is vastberadenheid en toewijding aan een niet aflatend najagen van je doel - een streven naar topprestaties - dat je in staat zal stellen het succes te bereiken dat je nastreeft.

Desire is the key to motivation, but it’s determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal – a commitment to excellence – that will enable you to attain the success you seek.

M.A. profile

Mario Andretti

voormalig autocoureur