Adoptie en Verandermanagement

Verhoog het gebruik van technologie en tevredenheid van medewerkers door de menselijke kant van digitale transformatie aan te pakken

Adoptie- en veranderingsmanagement

Weerstand tegen verandering is menselijk. Het is niet realistisch om te verwachten dat teams nieuwe hulpmiddelen of processen gebruiken, gewoon omdat ze er zijn. Daarom geeft KonductiT prioriteit aan de menselijke kant van verandering.

Technologie is alleen succesvol als de gebruikers ervan hun manier van werken veranderen. Dit uitgangspunt waarbij de mens centraal staat, stimuleert onze inzet voor de menselijke kant van verandering, waarbij wij de begeleiding en middelen bieden die nodig zijn om bedrijven te helpen het gebruik van technologische functies en tevredenheid van medewerkers te vergroten.

Onze basis in adoptie en veranderingsmanagement

Visie

Wij verzamelen een beeld van uw huidige omgeving en identificeren vervolgens mogelijkheden door middel van use-cases die zijn afgestemd op uw bedrijf. De resultaten vereenvoudigen de discussie en dienen als uitgangspunt voor concepten, aanbevelingen en belangrijke overwegingen.

Veranderingscommunicatie

Slechte communicatie en slechte timing kunnen leiden tot een slechte gebruikerervaring. Wij creëren op maat gemaakte communicatie die aansluit bij uw organisatiecultuur. Ongeacht uw huidige communicatieplan kan KonductiT communicatiestrategieën aanbieden om de gebruikersadoptie te verhogen.

Training

Wij bieden verschillende trainingen die gericht zijn op de vaardigheden van het individu. Wij bieden niet alleen training, maar stellen mensen ook in staat om hun productiviteit te optimaliseren met de middelen die zij hebben gekregen, zodat zij zich zelfverzekerd voelen en klaar zijn om een oplossing in gebruik te nemen.

Prosci gecertificeerd

prosci-certified-change-practitioner-delivered-by-the-people-side-of-change

Onderdeel van vrijwel elk werkplek transformatie project is de juiste en tijdige adoptie. Het managen van verandering naar succesvolle resultaten is hierbij een speerpunt voor het realiseren van meerwaarde. Voor een effectieve en langdurige verandering is een plan nodig, zodat alle lagen van de organisatie het wat, waarom en wanneer van de verwachte veranderingen begrijpen. KonductiT gebruikt hierbij de beproefde Prosci ADKAR® blauwdruk voor verandermanagement om te zorgen voor eigenaarschap (niet alleen buy-in) van de organisatie; top-down en bottom-up. Deze uitgebreide en proactieve aanpak leidt tot een aanzienlijke versnelling van de invoering en een snellere time to value van transformatie. Wij geloven dat beginnen bij de eindgebruiker helpt om inzicht te krijgen in de werkelijke behoeften, zodat een technologieoplossing kan worden ontworpen die past bij de cultuur van uw organisatie.

Waarom KonductiT voor adoptie

Onze experts helpen gebruikers om onzekerheid, verwarring en instabiliteit te vervangen door vertrouwen, duidelijkheid en samenhang. Gericht op het bevorderen van bewustzijn, acceptatie en adoptie van de vele soorten oplossingen in uw technologische omgeving, werken wij met u samen om:

  • op elk niveau buy-in te krijgen, van eindgebruikers tot management
  • Uw middelen te maximaliseren en tegelijkertijd de risico’s te beperken
  • Het aantal helpdesk tickets en support calls te verminderen
  • Eindgebruikers te ondersteunen tijdens hun opleiding
  • Samenwerking en continuïteit te bevorderen

Verandering gebeurt niet zomaar

KonductiT houdt  rekening met de individuele behoeften van organisaties en mensen en met de verschillende implicaties van diverse technologie implementaties.  Verander management is één van de meest uitdagende aspecten van leiderschap, maar ook één van de belangrijkste en lonendste. Als de pandemie ons iets heeft geleerd, dan is het wel dat organisaties en leiders die veranderingen in onzekere tijden in goede banen kunnen leiden, zullen blijven profiteren.

Rob Dinnissen

Oprichter KonductiT

Focus op de groei van uw bedrijf

Met een kleine organisatie blijft er geen tijd over voor onderzoek. U heeft belangrijkere dingen te doen, dus laat de regie aan ons over. Het team van KonductiT heeft jarenlange ervaring in de technologie industrie en blijft continu op de hoogte van de nieuwste oplossingen die beschikbaar zijn. Wij helpen u bij het identificeren, implementeren, ondersteunen en adoptie van elk digitale werkomgeving project, zodat u en uw team meer tijd kunnen besteden aan wat u het beste kunt: uw organisatie laten groeien.