Leuk dat ik je zie!

Microsoft Teams Rooms

Overbrug de afstand tussen mensen op kantoor en extern. 
KonductiT helpt je om de beste hybride vergaderervaring te bieden.

Wat is Teams Rooms?

Breng Microsoft Teams naar elke vergaderruimte

Terwijl Microsoft Teams op een PC hoogwaardige audio-, video- en samenwerkingsoplossingen biedt voor individueel gebruik, biedt Teams Rooms speciaal ontworpen oplossingen voor vergaderruimtes op kantoor om groepsvergaderingen naadloos te ondersteunen en inclusieve ervaringen te leveren voor deelnemers op afstand en in persoon.

Met Teams Rooms kunnen deelnemers in één stap deelnemen aan vergaderingen, content delen en veilig samenwerken met externe deelnemers om vergaderingen productief en boeiend te maken voor iedereen, ongeacht waar ze zich bevinden.

Wij zien dat Teams en Teams Rooms op dit moment de eerste keuze is van organisaties bij het kiezen van een video vergaderoplossing. 

Waarom organisaties kiezen voor Teams Rooms

Uniforme samenwerking

Teams stelt je in staat om alle technologie, tools en voice-oplossingen op één plek onder te brengen.

Klaar voor moderne werknemers

Verhoog de productiviteit van je medewerkers met een echte hub voor samenwerking vanaf ieder apparaat, thuis, op kantoor of onderweg.

Toekomstvast en zorgenloos

Teams Rooms is flexibel en eenvoudig in te stellen, te schalen, te gebruiken, te beheren en te beveiligen.

Teams Rooms voor ruimtes van elke omvang

Teams Rooms voor kleine ruimtes

2-6 personen

Ontworpen voor ruimtes van 2-6 personen. Afhankelijk van de indeling van het meubilair heeft u de mogelijkheid om de hardware aan de muur of aan het scherm te monteren.

 • One-touch vergaderbediening via tablet
 • Yealink A10/20 All-in-One Collaboration Bar
 • Draadloos delen met WPP30 USB-A&C dongle
 • Auto-framing, Speaker tracking en PiP mode
 • Ook geschikt voor Zoom, WebEx en Google
 • Apparaatbeheer op afstand

Teams Rooms voor middelgrote ruimtes

6-12 personen

Ontworpen voor ruimtes van 6-12 personen. De systemen kunnen worden gemonteerd op het meubilair van de vergaderruimte of aan de muur onder het scherm.

 • One-touch vergaderbediening via tablet
 • Yealink A30 All-in-One Collaboration Bar voorzien van 2 camera’s
 • Draadloos delen met WPP30 USB-A&C dongle
 • Auto-framing, Speaker tracking en PiP mode
 • Ook geschikt voor Zoom, WebEx en Google
 • Apparaatbeheer op afstand

Teams Rooms voor grote ruimtes

12+ personen

Ontworpen voor ruimtes van 12 of meer personen met draaibare camera(‘s). Ze worden meestal gebruikt in directiekamers, trainingsruimtes en grote samenwerkingsruimtes. Door extra microfoons en luidsprekers toe te voegen kunnen zelfs de grootste ruimtes voorzien worden van een Teams Rooms systeem.

 • One-touch vergaderbediening via tablet
 • Yealink MVC840/860/940/960 PTZ camera systeem
 • Draadloos delen met WPP20 USB-A&C dongle
 • Auto-framing, Speaker tracking en PiP mode
 • Ook geschikt voor Zoom, WebEx en Google
 • Apparaatbeheer op afstand

Teams Rooms adviseurs

De medewerkers van KonductiT zijn vanaf 2005 betrokken bij implementaties van Microsoft’s UC oplossingen zoals LCS, OCS, Lync, Skype for Business en nu Teams. Wij hebben de vereiste Microsoft Teams en Yealink certificaten die onze expertise en toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van Microsoft Teams Rooms bevestigen. Hiermee zijn we in staat je op een deskundige manier te adviseren over alles rond Microsoft Teams en Teams Rooms: implementatie, migratie en adoptie.

Microsoft Teams Rooms Technical Solutions Professional Badge 2023

Teams Rooms adviseurs

De medewerkers van KonductiT zijn vanaf het allereerste begin betrokken bij implementaties van Microsoft’s UC oplossingen zoals OCS, Lync, Skype for Business en nu Teams. Daarom zijn we in staat u op een deskundige manier te adviseren over alles rond Microsoft Teams en Teams Rooms: implementatie, migratie en adoptie.

Microsoft Teams Rooms Technical Solutions professional badge

Voordelen van Microsoft Teams Rooms

One-Touch Meeting

Start elke vergadering met één klik op het centrale touch paneel. Tik eenvoudig op de 'Join Meeting' knop op het room control panel en je kunt beginnen. Bovendien heeft het room control panel dezelfde vertrouwde look en feel als de PC/Mobile client, wat zorgt voor een soepele gebruikerservaring.

Nabijheidsdetectie

Je laptop of mobiele Teams-app kan nabijgelegen Microsoft Teams Rooms detecteren en je toevoegen aan de vergadering. Bekijk deze ruimtes in één oogopslag op je mobiel, en voeg de ruimte toe aan de vergadering. Zo eenvoudig is het.

Makkelijk plannen

Iedereen die MS Outlook en Teams gebruikt, weet hoe eenvoudig het is om een vergadering op te zetten. Plan een vergadering in Outlook, druk op de knop Teams Meeting en voeg de door jou gekozen vergaderruimte toe zoals je dat bij een collega zou doen.

Intelligente vergaderruimte-ervaring

Zodra je de ruimte binnenkomt geeft Microsoft Teams je de optie om de ruimte toe te voegen aan de vergadering. Als anderen deelnemen op afzonderlijke apparaten in de ruimte, zal Teams aanbevelen om zonder audio te verbinden, waardoor vervelende echo wordt vermeden en de vergaderervaring wordt geoptimaliseerd.

Managed Meeting Rooms

Managed Meeting Rooms is een cloudgebaseerde IT-beheer- en bewakingsdienst die Microsoft Teams Rooms-apparaten en hun randapparatuur up-to-date houdt en proactief bewaakt. Dit alles ter ondersteuning van een werkplek die is geoptimaliseerd voor een eersteklas gebruikerservaring.

Content Camera en Intelligent Capture

Met de contentcamera worden fysieke whiteboards onderdeel van de vergaderervaring voor zowel externe als fysieke vergaderdeelnemers. Bovendien, en om de beste kijkervaring te garanderen voor deelnemers op afstand, wordt de presentator transparant als hij voor het bord staat. Dit zorgt ervoor dat iedereen deel kan uitmaken van de vergadering, ongeacht locatie of apparaat.

Teams Booking Panels

Gebruik en beheer van vergaderruimtes met gemak en efficiëntie

Op korte termijn een vergaderruimte nodig? Eenvoudig! Microsoft Teams Panels bieden het gemak om ter plekke en ad-hoc een vergaderingen te boeken. Loop gewoon naar het paneel, zie de beschikbaarheid, druk op de knop Reserveren en selecteer de gewenste duur. Dankzij het grote scherm met hoge resolutie kan iedereen duidelijk de planning en beschikbaarheid van de ruimte voor die dag zien. 

Perfect in combinatie met een Teams Rooms systeem. Wanneer je de vergaderruimte binnenkomt, staat de vergadering al gepland op het Teams Rooms touch paneel. Druk gewoon op de knop ‘Deelnemen’ en je kunt beginnen met videovergaderen en samenwerken. 

Hardware voor videoconferenties

Bij het selecteren van apparatuur voor videoconferentie systemen is het van belang om goed te kijken naar de eisen. Bij zaken als grootte van de ruimte, de beeldkwaliteit van de camera(s), de beeldresolutie van het video display en functionaliteit is het niet altijd eenvoudig om de juiste keuze voor de benodigde video conferencing hardware te maken.

KonductiT kan uw organisatie ondersteunen om op basis van deze criteria de beste apparatuur voor uw wensen en behoeften te kiezen. 

Daarnaast is het ook van belang om goed te kijken naar het brede assortiment aan televisie/monitorformaten, die de juiste resolutie bieden en die passen bij de grootte van de vergaderruimte.

Een live demo?

Wij komen graag bij je langs,
of gewoon op afstand via Teams.

Transformeer uw ruimtes met
Microsoft Teams Rooms

Door Teams Rooms in uw conferentie- en vergaderruimtes te brengen, haalt u het meeste uit het samenwerkingsplatform van Microsoft. Met gecertificeerde Teams-apparaten heeft u real-time toegang tot het delen van content, one touch join en meer. U bent slechts één aanraking verwijderd van de ultieme vergaderervaring.  KonductiT adviseert u graag over alle mogelijkheden van Teams Rooms

Plan vandaag nog een afspraak met KonductiT

Maak Microsoft Teams compleet en gebruik Teams Rooms
in elke vergaderruimte

Onze Blog

Teams - International Telephony
Teams Phone

Internationaal bellen met Teams Phone: Zo los je de puzzel op!

In de moderne wereld van internationaal zakendoen is verbondenheid en efficiëntie van cruciaal belang. Voor bedrijven die over grenzen heen werken, is Microsoft Teams een onmisbare tool voor samenwerking en communicatie. Maar, zodra we lokale telefoonnetwerken en telefoonnummers willen koppelen aan Microsoft Teams, lijkt het soms wel

Lees Meer »
thuiswerken
Hybride Werken

7 tips om productief te blijven als je thuis werkt

Nu de trend van thuiswerken zich voortzet, is het belangrijker dan ooit om productief te blijven en je welzijn effectief te beheren. Om je hierbij te helpen, hebben we 7 tips opgesteld om je goed te voelen op het werk, terwijl je thuiswerkt. Houd u aan een

Lees Meer »
Werken op afstand
Hybride Werken

Werken op afstand is een blijvertje

Vóór de COVID-19 pandemie begrepen de meesten van ons de cruciale rol die technologie speelde om te kunnen werken en om taken efficiënt uit te voeren. Maar sinds de komst van COVID-19 is het tot ons doorgedrongen dat technologie niet alleen cruciaal is, maar dat we zonder

Lees Meer »
Teams Phone

We hebben in twee maanden tijd een digitale transformatie van twee jaar gezien. Van teamwerk op afstand en onderwijs, tot verkoop en klantenservice, tot kritieke cloudinfrastructuur en beveiliging - we werken elke dag samen met klanten om hen te helpen zich aan te passen en open te blijven voor zaken in een wereld waarin alles op afstand gebeurt.