Werken bij KonductiT

Groei jij met ons mee?

Werken bij KonductiT

Met deskundige en bevlogen professionals zetten wij ons dagelijks in voor allerlei organisaties in Nederland en daarbuiten. Wij ondersteunen het bedrijfsleven, de lokale overheid, het onderwijs en zorginstellingen. Een persoonlijke aanpak staat hierbij voorop. Wij beloven daarbij dat we elke dag samenwerken aan betere oplossingen voor de digitale werkomgeving.

Wij willen groeien. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s en partners, die dit begrijpen en hieraan bij willen dragen.

Heb je een goed idee of plan om samen te groeien in het regisseren van oplossingen voor digitale werkomgevingen, kom gerust naar ons toe.

Groei jij met ons mee?

Onze bedrijfscultuur

Blije werknemers geeft blije klanten

Het succes van onze klanten is direct gecorreleerd aan onze mensen. Wanneer zij zich "ingeburgerd" voelen, deel uitmaken van iets dat groter is dan zijzelf, en gelukkig zijn op de werkplek, zijn blije en tevreden klanten een natuurlijk bijproduct. Daarom geven we om het welzijn en het moreel van ons team en investeren we er bewust in.

Vol energie en altijd in ontwikkeling

Als jij op zoek bent naar de energie van een startende onderneming met veel ervaring dan ben je bij KonductiT aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van communicatie, zijn we stevig geworteld terwijl we de mogelijkheid behouden om alert te blijven op markttrends en technologische verschuivingen.

Wij helpen je jouw unieke carrièrepad te ontdekken

Iedereen heeft het potentieel om te groeien, mits de juiste omgeving wordt gecreëerd. Het is onze missie om iedereen te helpen zijn of haar carrière uit te bouwen en hem of haar de middelen en begeleiding te geven die hem of haar daarbij helpen.