VoIP & Unified Communications

Betaalbare moderne communicatie en interactie via het internet

VoIP & Unified Communications en hoe wij helpen

Wij hoeven u niet te vertellen hoe belangrijk uw telecommunicatiesystemen en -diensten zijn voor uw bedrijf. Wanneer ze niet goed werken lijdt uw hele bedrijf eronder. Of u nu geïnteresseerd bent in het verlagen van uw maandelijkse telecom kosten of het upgraden van uw systemen naar de nieuwste technologie, bij KonductiT  kunt u terecht voor een onbevooroordeeld en objectief advies.

Of u nu op zoek bent naar een geavanceerd cloud UC systeem of een slechts een kleine telefooncentrale, wij zorgen ervoor dat het systeem dat u kiest geschikt is voor uw organisatie. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de telecom-industrie, dus u kunt er op vertrouwen dat wij de vaardigheden, ervaring en know-how hebben om u te voorzien van een betrouwbare, toekomstvaste communicatie oplossing. Naast de aanschaf van nieuwe systemen bieden wij ook een verscheidenheid aan andere telecomdiensten, waaronder analyse van lokale en interlokale facturen, contractonderhandelingen met leveranciers en ontwerp van spraak- en datanetwerken.

Unified Communications diensten

KonductiT kan uw organisatie helpen Unified Communications te implementeren door de volgende diensten te leveren:

 • Analyse van de eisen
 • Technische planning
 • Uitrol van de oplossing
 • Goedkeuring van de oplossing
 • Architectuurontwerp
 • Projectmanagement
 • Procesadvies
 • Servicebeheer

Wat is het beste telefoonsysteem voor uw bedrijf?

Uw zakelijke telefoonsysteem is de sleutel tot het samenvoegen van afzonderlijke werkplekken, toepassingen en communicatiemiddelen, zodat uw activiteiten naadloos en efficiënt verlopen. Het juiste communicatiesysteem moet afgestemd zijn op uw unieke wensen om ervoor te zorgen dat u alle vormen van communicatie en samenwerking zo effectief mogelijk samenbrengt.

Dat is waar KonductiT kan helpen. Of u nu een cloud-based, mobiel, hybride cloud of een on-site telefoonsysteem nodig heeft, onze communicatie-experts kunnen u helpen de perfecte oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Maak een einde aan het risico van leveranciersselectie

In plaats van tijd te verspillen aan het doorzoeken van honderden leveranciers, doen wij dit tijdrovende  werk voor u.

Wat onze Telecom Strategie Consulting Diensten omvatten:

 1. Beoordelen van uw zakelijke behoeften & budget
 2. Shortlist van de best passende leveranciers voor uw behoeften
 3. Leveren van een rapport van opties & kenmerken/voordelen per leverancier
 4. Onderhandelen over prijzen en voorwaarden 
 5. Ondersteuning bij de  implementatie
 6. Uw team opleiden om de oplossing ook in gebruik te nemen
 7. Ondersteuning en één aanspreekpunt

We beginnen met het leren kennen van u en uw organisatie. We zoeken uit hoe u werkt en hoe u wilt dat uw telefoonsysteem werkt. Met die informatie in gedachten stellen we een Request for Proposal (RFP) op en verspreiden  die onder de beste hosted of cloudgebaseerde UCaaS-leveranciers van het land.

Vervolgens analyseren we de offertes van de leveranciers, maken we een samenvatting van de informatie en geven we u onze top drie aanbevelingen. De laatste drie komen vervolgens naar uw locatie voor een presentatie en productdemonstratie, zodat u uit eerste hand kunt zien hoe hun producten werken.

Daarna vertellen we u onze favoriet en waarom, zodat u met kennis van zaken een definitieve beslissing kunt nemen. Zodra u dat hebt gedaan, nemen we het contract met een fijne kam door, onderhandelen we over de laagste prijzen en houden we toezicht op de installatie.

Opties voor zakelijke telefonie

Cloud telefoonsysteem

Met UCaaS (Unified Communications as a Service) in de cloud kan uw organisatie groeien zonder de eisen van IT-beheer of dure hardwarekosten. Het is een flexibele, schaalbare oplossing die perfect is voor organisaties met kleinere IT-teams en medewerkers die op afstand moeten werken.
Wanneer u samenwerkt met KonductiT, werkt u met een deskundig team dat uw migratie begeleidt en u helpt bij het gebruik van gehoste toepassingen. Unified Communication, Cloud-gebaseerde communicatie systemen bieden voordelen, zoals:

 • Toekomstbestendigheid: uw systeem is altijd up-to-date en biedt daardoor altijd de laatste mogelijkheden. Cloud technolgieën werken vaak op een dusdanige manier dat onderbreking van het systeem en daardoor de bedrijfsvoering tot een verleden behoord.
 • Flexibiliteit: Cloud diensten bieden u een breed scala aan extra tools en mogelijkheden die aansluiten op de communicatiebehoeften en ondersteuning bieden als die behoeften veranderen.
 •  Uniformiteit: Met gehoste toepassingen kunnen werknemers naadloos als groep werken maar ook met andere organisaties, ongeacht de apparaten die ze gebruiken of de locatie waar ze zich bevinden.
 • Herstel na calamiteiten: UCaaS biedt failover functies om ervoor te zorgen dat uw bedrijfscommunicatie zelfs bij kalamiteiten blijft werken, zodat u geen inkomsten verliest.

Hybride (Cloud & op locatie)

Met hybride telefoonsystemen ervaart u tegelijkertijd de voordelen van een cloudgebaseerd telefoonsysteem en een lokaal telefoonsysteem. Bij het hybride model kunnen organisaties kiezen welke kantoorlocaties financieel voordeel halen uit de overstap naar de cloud en welke locaties het best gediend zijn met bestaande telefoniesystemen.

Voor organisaties die centrale kantoren hebben die verbonden zijn met verschillende satellietlocaties, biedt hybride UC:

 • Wendbaarheid en Flexibiliteit: Telefoonbeheer op locatie houdt IT in controle zonder de functies en flexibiliteit van cloudtechnologie op te offeren.
 • Veilige cloud: Private cloud en on-premise beheer zorgen voor veiligigheid met meer IT-controle.
 • Mobiliteit: Cloud connectiviteit maakt softphone gebruik mogelijk ter ondersteuning van mobiele werknemers.
 • Naadloze samenwerking: Aparaat onafhankelijk samenwerking en toepassingsfuncties zorgen ervoor dat werknemers naadloos samenwerken, ongeacht hun locatie.

Telefoonsystemen op locatie (On-Premises)

Telecommunicatie op locatie houden kan ideaal zijn als u zeer specifieke integratie-eisen hebt voor uw telefoonsysteem. Nu de wereld verschuift naar cloud-gebaseerde communicatie, is on-premises UC zeer geschikt voor organisaties die behoefte hebben aan:

 • Aanzienlijke interne controle
 • Grotere mate van beveiliging en compliance
 • Gebundelde, eenmalige betaling voor honderden licenties (CAPEX)

Verbeter communicatie met de cloud

Bijna alle bedrijfscommunicatie kan naar de cloud worden overgebracht, zodat uw organisatie een grotere betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening ervaart, van videoconferenties tot het routeren van contactcenter gesprekken. KonductiT helpt u te bepalen waar UCaaS uw activiteiten kan verbeteren en helpt u communicatie toepassingen voor uw bedrijf te implementeren en te benutten.

Voice

Spraak, conferentiegesprekken en andere vormen van mondelinge communicatie worden verbeterd wanneer u overstapt op UCaaS. UCaaS biedt alle mogelijkheden van een traditioneel telefoniesysteem met verbeterde flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Video

Videoconferenties vormen een belangrijk onderdeel van de interne en externe communicatie binnen uw bedrijf. Met de cloud voorziet u alle teamleden van één systeem voor deelname aan videoconferenties en slaat u de opnames van uw conferentie veilig op, zodat deze op elk moment toegankelijk zijn.

Contact Center

De overstap naar de cloud geeft uw contactcenter meer controle, integratie met bijvoorbeeld een CRM en ingebouwde schaalbaarheid. Een cloud contact center biedt u ook ruimte om te groeien, zodat u kunt uitbreiden met externe teamleden in tijden van grote vraag.

Microsoft Teams logo

Microsoft Teams als telefooncentrale

Een telefooncentrale in de cloud via Microsoft Teams Phone maakt het mogelijk om het telefoonsysteem zelf te beheren binnen Office365 zonder ingewikkelde tooling. 

De medewerkers van KonductiT zijn vanaf het allereerste begin van Microsoft’s cloud telefonie betrokken bij implementaties met Microsoft OCS, -Lync, -Skype for Business en nu Teams Phone. Daarom zijn we instaat u op een deskundige manier te adviseren met alles rond Teams Phone: implementatie, migratie en adoptie.

Wij zien dat Teams Phone op dit moment de eerste keuze is bij het kiezen van een vervanging van een traditionele telefooncentrale. 

Waarom organisaties kiezen voor Teams Phone

Uniforme samenwerking

Teams stelt je in staat om alle technologie, tools en voice-oplossingen op één plek onder te brengen.

Klaar voor moderne werknemers

Verhoog de productiviteit van je medewerkers met een echte hub voor samenwerking vanaf ieder apparaat, thuis, op kantoor of onderweg.

Toekomstvast en zorgenloos

Teams Phone is flexibel en eenvoudig in te stellen, te schalen, te gebruiken, te beheren en te beveiligen.

Microsoft Teams Phone

Met Microsoft Teams Phone maakt u  Teams compleet door het te voorzien van hoogwaardige bel functies en koppeling van en naar het openbare telefoonnetwerk. Vanuit de Teams applicatie belt u met uw eigen 088, 010, 020, etc. nummer. Met Teams Phone wordt Teams een cloud telefoon centrale die traditionele PABX-systemen vervangt. 

Het geeft je de functionaliteit van een traditionele telefooncentrale (PBX) met functies als wachtstand, doorverbinden, doorschakelen, huntgroepen en voicemail allemaal vanuit de Microsoft cloud, maar zonder een traditionele PBX. Dit alles gewoon via het internet, geen VPN of extra netwerk apparatuur nodig, maar wel super veilig en betrouwbaar wat u van Microsoft gewend bent.

Focus op de groei van uw bedrijf

Met een klein organisatie blijft er geen tijd over voor onderzoek. U heeft belangrijkere dingen te doen, dus laat de regie aan ons over. Het team van KonductiT heeft jarenlange ervaring in de communicatie industrie en blijft continu op de hoogte van de nieuwste cloud VoIP-oplossingen die beschikbaar zijn. Wij helpen u bij het identificeren, implementeren, beheren en ondersteunen van elk UC project, zodat u en uw team meer tijd kunnen besteden aan wat u het beste kunt: uw organisatie laten groeien.