KonductiT en ORdigiNAL gaan strategische samenwerking aan om in 142 landen Microsoft Teams compleet te maken met vaste telefonie via Orange.

Ermelo, Nederland, 3 oktober 2023

KonductiT, specialist op het gebied van Microsoft Teams Phone & Rooms, Contact Centers en Zorgcommunicatie en ORdigiNAL, toonaangevende value-added distributeur voor productiviteit en efficiency software oplossingen & services, gaan krachten bundelen om op het gebied van Microsoft Teams Phone een complete dienst aan te kunnen bieden in 142 landen.

Arno Herweijer van ORdigiNAL: “De jarenlange ervaring van KonductIT in communicatieoplossingen past erg goed bij de ambities van ORdigiNAL om onze zakelijke klanten en de professionals in de zorg, sneller en efficiënter te laten omgaan met werktijd. Als Global Orange Business Distributeur is onze focus op Microsoft oplossingen, waarbij we naast Spraakherkenning (Dragon) ook telefonie met Teams als een pijler zien voor efficiënter werken.“

Bram van de Ven van KonductiT: “Met de strategische samenwerking met ORdigiNAL, zijn we in staat om traditionele telefooncentrales op nagenoeg iedere plek in de wereld eenvoudig en snel te vervangen door de hoogwaardige belfuncties van Microsoft Teams Phone. Dit kan in veel gevallen met behoud van de eigen lokale- of internationale telefoonnummers. Microsoft Teams is wereldwijd door de meeste organisaties gekozen als het communicatie- en samenwerkingsplatform. Het is daarom voor deze organisaties ook een logische keuze om vaste telefonie met Orange aan Microsoft Teams toe te voegen.

Rob Dinnissen van KonductiT vervolgt: “De aanpak van KonductiT is erop gericht de oplossing snel uit te rollen en er met een goede adoptie voor te zorgen dat de eindgebruiker er vanaf dag één mee kan werken. We nemen ook het IT-beheerteam van de klant hierin mee, zodat de organisatie een groot deel van de oplossing zelf kan uitrollen en managen. Net als de rest van de Microsoft 365 werkplek. Op die manier kunnen we Teams Phone telefonie samen met ORdigiNAL en Orange eenvoudig, snel en op een hele kosteneffectieve manier realiseren.”

ORdigiNAL en KonductiT kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zullen kennis en expertise delen om te voorzien in innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen, die voldoen aan de groeiende behoeften van onze gezamenlijke klanten.

Over ORdigiNAL
ORdigiNAL heeft meer dan twintig jaar kennis en ervaring op het gebied van spraakherkenning, documentworkflow, printen/capture en werkprocessen. Actief in meer dan 46 landen met lokale ondersteuning. Van leadgeneratie, pre-sales, ontdekkingssessies, verkoopondersteuning, installatie en implementatie tot post-sales ondersteuning, helpdesk en training.
ORdigiNAL is als internationale distributeur al vele jaren een vertrouwde naam op het gebied van digitale oplossingen voor telefonie, spraakherkenning, document management, dicteren en telefonie. Het bedrijf heeft daarin een toonaangevende reputatie opgebouwd met het leveren van hoogwaardige IT-producten en -diensten van onder andere Microsoft, Nuance, Kofax en Orange.

Ga voor meer informatie naar: https://ordiginal.com

Over KonductiT
KonductiT heeft ruim 25 jaar ervaring met het voeren van regie en het leveren van advies en oplossingen op het gebied van telecommunicatie en informatietechnologie binnen de digitale werkomgeving van organisaties. Het bedrijf richt zich hierbij specifiek op Microsoft Teams Phone, Microsoft Teams Rooms, Contact Centers en Zorgcommunicatie.
Onze ambitie is om telecommunicatie en informatievoorziening te verbeteren en te moderniseren voor organisaties, consumenten en partners. De doelstelling is om met moderne oplossingen het hybride werken te bevorderen. Hierbij vinden wij het belangrijk oplossingen te bieden die voor iedereen eenvoudig in te richten, te leren en te gebruiken zijn.

Ga voor meer informatie naar: https://konductit.com en https://teamsphone.nl