Microsoft Teams

KonductiT is specialist in telecommunicatie- en vergaderoplossingen, die hiervoor binnen Microsoft Teams worden geboden.

Microsoft Teams is wereldwijd het meest gebruikte samenwerkingsplatform dat mensen helpt om te communiceren, samen te werken en taken te beheren. Het biedt chat mogelijkheden, audiogesprekken en videovergaderingen, gedeelde bestanden en integratie met andere Microsoft-toepassingen. 

Teams is ontworpen voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties en vereenvoudigd online samenwerking en communicatie op afstand.

Maak Microsoft Teams compleet met
Teams Phone en Teams Rooms

Waarom organisaties kiezen voor Microsoft Teams

Optimale samenwerkingstools

Microsoft Teams biedt een uitgebreid scala aan geïntegreerde samenwerkingstools, zoals chat, videovergaderingen, bestandsdeling, agenda's en takenbeheer.

Integratie met Microsoft 365

Als onderdeel van het Microsoft 365-ecosysteem integreert Teams naadloos met andere populaire tools zoals Outlook, Word, Excel en SharePoint.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Microsoft Teams biedt een robuuste beveiligingsinfrastructuur met end-to-end versleuteling van gegevens, multi-factor authenticatie en naleving van verschillende industriestandaarden en -voorschriften.

Vergaderen

Deel je video of je scherm, verander of vervaag je achtergrond en voel je virtueel betrokken in dezelfde ruimte als je collega’s.

Samenwerken

Vind, deel en bewerk eenvoudig bestanden samen in realtime, met behulp van apps zoals Word, PowerPoint en Excel.

Bellen

Maak en ontvang telefoon oproepen rechtstreeks in Teams, met geavanceerde functies zoals groepsgesprekken, voicemail, en doorgeschakelde oproepen.

Chat

Deel je ideeën en je persoonlijkheid. Stuur bestanden, stickers en emoji’s in een groeps-chat of in één-op-één berichten.

Onze Blog

thuiswerken
Hybride Werken

7 tips om productief te blijven als je thuis werkt

Nu de trend van thuiswerken zich voortzet, is het belangrijker dan ooit om productief te blijven en je welzijn effectief te beheren. Om je hierbij te helpen, hebben we 7 tips opgesteld om je goed te voelen op het werk, terwijl je thuiswerkt. Houd u aan een

Lees Meer »
Werken op afstand
Hybride Werken

Werken op afstand is een blijvertje

Vóór de COVID-19 pandemie begrepen de meesten van ons de cruciale rol die technologie speelde om te kunnen werken en om taken efficiënt uit te voeren. Maar sinds de komst van COVID-19 is het tot ons doorgedrongen dat technologie niet alleen cruciaal is, maar dat we zonder

Lees Meer »
Teams Phone

We hebben in twee maanden tijd een digitale transformatie van twee jaar gezien. Van teamwerk op afstand en onderwijs, tot verkoop en klantenservice, tot kritieke cloudinfrastructuur en beveiliging - we werken elke dag samen met klanten om hen te helpen zich aan te passen en open te blijven voor zaken in een wereld waarin alles op afstand gebeurt.